2010. február 24., szerda

A HETI PROGRAM!

A héten a GALAKTIKA DC-ban kezdek csütörtökön egy garantáltan jó hangulatú FŐISKOLÁS PARTY keretében. GYERTEK NYUGODTAN FŐSULISOK, NEM HARAP A BÁTI :)  !!!! TUDJÁTOK INNI KELL-HÁNYNI MEG MUSZÁLY :))))) 


Pénteken a K2CLUB-ban szórakoztatjuk a nagyérdeműt egyetlen kollegínámmal (amióta Durci elment azóta csak így) Daniel-el! ITT EL KELL, HOGY MONDJAM - AKI ELJÖN HOZZÁNK AZ IGAZI JELMEZBÁLBAN TALÁLHATJA MAGÁT! UGYANIS AKI JELMEZBEN ÉRKEZIK, ANNAK A CLUB-ba A BELÉPÉS INGYENES!!! Erre mit is mondhatnék? Talán annyit, hogy gyertek el minél többen jelmezben és vigyük "csődbe" őket!!! (remélem nem lesz harag a vezetőséggel a beszólásom miatt, ha zavar akkor bocsánat)  :)  A  jó hangulat itt alapvetően garantált!!!


Szombat ismételten, a hónapban már másodjára: COUNTRY CLUB Nevetlenfalu és RETRO PARTY! Lassan már Dévényi Tibi bácsinak érzem magam, csak pöttyös labdát nem dobálok! Duracell kollegáról meg már nem is beszélve! Az ide illő slágert tudod: SZÓLJON HANGOSAN AZ ÉNEK!!!

Úgyhogy a héten sem lesz hiány zenei stílusokból, csütörtökön egy kicsit keményebb, pénteken egy kicsit dallamosabb, szombaton egészen éneklősebb és régiesebb.

HAJRÁ!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Powered By Blogger